Гортензія волотиста Гаррі Сувенір / Harry souvenir

НС0461
710,00
грн.

Форма росту: компактний сорт. Утворює кущ з безліччю червоно-коричневих пагонів, що ростуть вертикально, проте під час цвітіння може розвалюватися під вагою пишних суцвіть.
Розмір: округлий, компактний сорт висотою не більше 1,0 – 1,2 м, при такому ж діаметрі.
Листя: яскраво-зелене, еліптичне, матове.
Квіти: цвіте рясно та тривало на пагонах поточного року, із середини липня до жовтня. Суцвіття конусоподібні, білі, пишні та щільні, 15-20 см, складаються зі стерильних квітів. Забарвлення квітів на початку періоду квітування – біле, з часом пелюстки трохи рожевіють
Умови: любить пухкі, помірно вологі слабокислі та кислі поживні ґрунти. Любить освітлені місця з легким затінюванням в полуденні години. Прямі сонячні промені можуть стати причиною рудих плям на світлих пелюстках гортензії.
Догляд: грунт пристовбурового кола покривають шаром мульчі. Рослину регулярно поливають м'якою водою. Навесні кущ підживлюють сечовиною, в період бутонізації мінеральними добривами з фосфором і калієм, в кінці серпня вносять органіку.
Застосування: саджанці гортензії підходять для вирощування на терасах у контейнерах, а також чудово виглядає на клумбах.
Вид упаковки: контейнер 5 л