Гортензія волотиста Меджикал Кіліманджаро /Magical Kilimanjaro

НС046
710,00
грн.

Форма росту: компактний сорт
Розмір: 150 см в висоту та ширину
Листя: великі – 12-15 см, темно-зеленого кольору, округлої форми. Краї листя загострені на кінці, по краях мають дрібні зубчики.
Квіти: стерильні квітки спочатку світло-зелені, потім в основі суцвіття набувають біло-кремового забарвлення. Квітки, що плодять, майже непомітнсуцвіття красиві, щільні, конусоподібні
Умови: любить пухкі, помірно вологі слабокислі та кислі поживні ґрунти. Любить освітлені місця з легким затінюванням в полуденні години. Прямі сонячні промені можуть стати причиною рудих плям на світлих пелюстках гортензії Меджикал Кіліманджаро. Чагарник виносить пил і підвищену загазованість повітря. Погано росте в низинах з застоєм весняних талих вод.
Догляд: грунт пристовбурового кола покривають шаром мульчі. Рослину регулярно поливають м'якою водою. Навесні кущ підживлюють сечовиною, в період бутонізації мінеральними добривами з фосфором і калієм, в кінці серпня вносять органіку.
Застосування: саджанці гортензії підходять для вирощування на терасах у контейнерах, а також чудово виглядає на клумбах.
Вид упаковки: контейнер 5л