Рододендрон гібридний «Бузукі»

ЛК146
590,00
грн.
Особливості: вічнозелений кущ дуже гарно виглядає на фоні хвойних. Дуже гарно компонує з хостою, грунтопокривними багаторічниками. Доповнить композицію з білими, рожевими, бузковими кольорами.
Форма росту: кущ округлої форми крони
Розмір: 110-140 см висоти та шириною до 140 см
Листя: еліптичні, темно-зелені з видними прожилками. Дуже симпатизують та слугують фоном для червоних квітів рододендрона.
Квіти: в діаметрі 5 см, зібрані в суцвіття. Мають червоне забарвлення з ніби гафрованими пелюстками, білими цятками та висвітленням з середини. Квітує на початку- середині червня.
Умови: потребує притінених місць без протягів. Також його потрібно висаджувати на кислих (рН 4-5) ґрунтах. Потребує гарного поливу.
Догляд: рекомендується після цвітіння обривати квіти для подальшої пишноти в період квітування. Розпушувати грунт навколо рододендрона не можна, щоб не пошкодити кореневу систему, а обривати бур'яни можна лише 2 рази на рік.
Стійкість до хвороб та шкідників: середня
Морозостійкість: зимостійкість висока, до – 26 °C
Застосування: рододендрон червоного забарвлення підійде для створенння бордюрів, буде класним доповненням неподалік стежки. Використовується для створення японських садів. Чудово виглядатиме з такою тінелюбною рослиною, як хоста.
Вид упаковки: контейнер 2 л