Добриво Флоровіт гранульований для садових квітів 1 кг

ФРВ05
410,00
грн.

Гранульоване комплексне садове добриво для садових квітів, в якому кожна гранула містить всі інгредієнти, необхідні для правильного росту і розвитку рослин. Комплексні добрива забезпечують рівномірну подачу всіх поживних речовин до рослин.

Склад добрива: NPK (MgO + SO3) 11,0 - 11,0 - 18,5 (3,5 +34,0) з залізом, марганцем.

Спосіб застосування: підготовка субстрату: підживлювати перед посадкою в дозі 10-15 г / рослина або 20-30 г / м2. Рослини які вже ростуть: підживлювати 3 рази в сезон кожні 4-5 тижнів в дозі 15-30 г / рослина в залежності від типу і розміру рослини або 30-40 г / м2. Якщо можливо, змішайте добриво з верхнім шаром ґрунту, щоб не пошкодити коріння і рясно полийте водою.

Поради: змішування гранул добрива з ґрунтом / субстратом підвищує ефективність внесення; уникайте внесення добрив на вологі рослини; при використанні мульчують матеріали (кора, тріска, тирса, гравій, і т. д.). Добриво має вноситися під мульчуючий матеріал з рівними інтервалами і дозами; регулярний полив підвищує ефективність застосування добрива.

Запобіжні заходи: зберігати в недоступному для дітей місці.Рекомендується використовувати захисні рукавички. Уникайте вдихання пилу. Зберігати в сухому приміщенні в оригінальній упаковці.

Виробник: Компанія «ГРУПА ІНКО», А.О., Польща