Міравіс 200 SC к.с. (3 мл)

ЗЗД77
60,00
грн.
Активна речовина препарату - адепідин, міститься в концентрації 200 г/л.
Токсичність. Класифікація ВООЗ: ІІ (помірнотоксичний).
Спектр дії Міравісу охоплює паршу, борошнисту росу, моніліоз, альтернаріоз, кокомікоз, опік моніліальний, клястероспоріоз персика та стемфіліоз.
Культури, на яких можна застосовувати Міравіс, включають яблуню, томати, черешню, персик, картоплю, цибулю, огірки, капусту та моркву.
Переваги Міравісу:
- Довготривалий захист від ключових хвороб забезпечується завдяки трансламінарному ефекту та локально-системній дії, що забезпечує пролонгований захист.
- Перевершена стійкість до змивання опадами дозволяє зберігати ефективність препарату протягом тривалого періоду після застосування.
- Міравіс показує високу ефективність при складних погодних умовах, таких як температури до +35 °С та вологість понад 80%.
- Препарат не викликає фітотоксичності, що робить його безпечним для рослин та людей.
- Міравіс є унікальним партнером для бакових сумішей, що дозволяє досягати ще більшої ефективності захисту рослин від захворювань. Яблуня - 3 мл на 8–10 л води. 2–5 л розчину на дерево залежно від розміру крони. Парша, борошниста роса, моніліоз плодів. Черешня - 4–5 мл на 8–10 л води. 1,5–4 л розчину на дерево залежно від розміру крони. Кокомікоз, моніліальний опік, борошниста роса. Персик - 5 мл на 8–10 л води. 1,5–4 л розчину на дерево залежно від розміру крони. Клястероспоріоз, моніліальний опік, борошниста роса. Картопля - 2,5 мл на 5 л води. 5 л розчину на сотку.